ROCO Sushi стають ще ближче. Відтепер замовити суші на Позняках можна за адресою проспект Миколи Бажана 38, торгівельний центр Клевер.

 

Раді повідомити вам новину – ROCO Sushi розширює свої горизонти відкривши новий суші-бар у мережі на Позняках на метро Харківська. Це означає, що доставка суші у Дарницькому районі Києва буде ще швидшою. 

Заклад працює у режимі самовиносу та доставки, знаходячись у торговому центрі Клевер. Хочете смачних суші? Професійні суші-майстри приготують для вас ваше замовлення поки ви направляєтась за покупками в супермаркет, який знаходиться у цьому ж ТЦ або ви можете скористатися безкоштовною доставкою.

Відмітимо, ROCO Sushi вирізняється своїм оригінальним подходом – понад 50 видів класичніх та фірмових суші, ролів, гунканів. Також у нас великий вибір сеті, як для сімейної вечері, так і для великої компанії. У нашому меню ви знайдете класичні роли філадельфія, каліфорнія, запечені роли та безліч фірмових ролів.

У приготуванні використовуємо тільки свіжі інгредієнти, багато риби та ідеальна пропрорція рису та начинки. Якщо ви замовляєте вперше, ви будете приємно здивовані пропрщією 80/20 на користь начинки. Неймовірне поєднання інгредієнтів та фірмових соусів роблять ROCO Sushi неперевершеними. Великі порції 300 г+ та доступні ціни від 219 грн., безкоштовна та вчасна доставка до 59 хв. – все це змісить вас закохатися. Завжди радуємо клієнтів сезонними пропозиціями та для постійних клієнтів даруємо систему лояльності у вигляді кешбеку 10% при замовленні через телеграм бот. З нами точно буде смано, ситно та вчасно.